Ledcom › Études de cas

Ledpilot en real-time content, de perfecte mix

Toon de juiste inhoud op het juiste moment. 

Waar je ook bent, het is moeilijk voor te stellen hoe essentieel real-time communicatie wordt tegenover een steeds veeleisender publiek. 

Op scholen en universiteiten zijn er steeds meer schermen die de studenten in real time informeren. Lezingstijden, docentenvertragingen, wisselingen van locatie, examens, dringende interne berichten, aankomende activiteiten, dagmenu in de kantine, etc. 
Het beheer van de communicatie in een school, een middelbare school, een universiteit is nu digitaal. 

In bedrijven is een goed communicatiemanagement essentieel. Het plaatsen van schermen op strategische plaatsen is belangrijk, afhankelijk van het type boodschap dat moet worden uitgezonden en het doelwit. Daarom kunnen we ook buitenschermen vinden voor reclame-, bewegwijzerings- of beveiligingsdoeleinden. In een bedrijfsreceptiezaal zullen de schermen worden gebruikt voor een gemengd gebruik waardoor bezoekers individueel kunnen worden verwelkomd, om inhoud uit te zenden die de waarden van het bedrijf benadrukt of voor bewegwijzeringsdoeleinden. In veel bedrijven zijn de schermen grotendeels gepositioneerd op "strategische" doorgangspunten om de interne communicatie van het bedrijf te optimaliseren. Zo communiceren personeelsafdelingen dagelijks met het personeel over nieuwe ontwikkelingen, de komst van een nieuwe medewerker, nieuw in te vullen functies, aankomende activiteiten of zelfs bedrijfscijfers.

De winkels zijn niet zonder hun restanten. Schermwanden, reuzenschermen, etalages met schermen die in het volle zonlicht zichtbaar zijn, zetten nieuwe producten en reclameboodschappen in de schijnwerpers. Een last minute prijsverandering? Een tijdelijk aanbod? Een minuutje voorraadvermindering? Een happy hour? Informeer voorbijgangers, uw klanten leven stelt u in staat om uw bedrijf te differentiëren. 

Fast Food, Sandwicherie biedt nu ook menuborden aan. De verkochte producten worden belicht via aantrekkelijke video's. Prijswijzigingen kunnen live worden beheerd. Niet op voorraad? Een last minute promotie? De promotie van een aanbod 

Ledpilot is de tool die u nodig heeft om uw content te creëren en uw live schermen te beheren. 

Ontdek Ledpilot - Digital Signage Software

https://www.ledpilot.eu/home